Monthly Recommendations

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冷前菜

  • サーモンのミキュイ サラダ仕立て  800yen
    Salmon over salad greens
  • 真鯛のマリネ 1,000yen
    Red seabream Carpaccio
  • 季節野菜のバーニャカウダ 1,000yen
    Seasonal vegetable BagnaCauda

温前菜

  • 鮪のホホ肉のグリル  1,000yen
    Grilled tuna, Sauce sherry vinegar
  • ミートソースとマッシュポテトのグラタン 800yen
    Mashed potates gratin with meat sauce
  • ローストした蕪とゴルゴンゾーラ、くるみの温製サラダ 900yen
    Warm salad, Roast turnip & Gorgonzola with walnut

旬野菜

  • たけのこorアスパラガスのグリル  500yen
    Grilled Bamboo shoot, Grilled Asparagus
  • 3種の山菜のフリット 500yen
    3 kinds edible wild plants fritter
  • 旬野菜の盛り合わせ 1,200yen
    Assorted seasonal vegetable
グリル料理

  • 山形牛 Grilled YAMAGATA-Beef
    ウチバラ Short rib 1,000yen/100g
    ウチモモ Top round 1,700yen/100g
    サーロイン Sirloin 2,600yen/100g
  • 本日の鮮魚 1,000yen~
    Grilled today’s fresh fish
  • 魚介の盛り合わせ 2,400yen
    Assorted grilled seafood

パスタorリゾット

  • 山形牛のラグーソースペンネ 1,700yen
    YAMAGATA-Beef stew sauce,Penne

※以下はお好きなソースで、スパゲッティかリゾットをお選びいただけます。

  • しらすと九条ねぎのペペロンチーノ  1,350yen
    “Aglio e olio” with young sardine & chives
  • 雲丹とベーコンのカルボナーラ風 1,980yen
    “Carbonara” with sea urchin
  • 山形牛すじのカレークリームソース 1,700yen
    YAMAGATA-Beef streaks and curry cream sauce
  • 桜エビとアスパラガスのアラビアータ 1,500yen
    “Arabiata” with Sakura-shrimp & Asparagus
  • 菜の花とアサリのボンゴレ(ビアンコorロッソ) 1,500yen
    Rape blossom & Asari clams, white wine sauce or tomato sauce