Monthly Recommendations
冷前菜
- サーモンのミキュイ サラダ仕立て 800yen
Salmon over salad greens - 真鯛のマリネ 1,000yen
Red seabream Carpaccio - 季節野菜のバーニャカウダ 1,000yen
Seasonal vegetable BagnaCauda
温前菜
- 鮪のホホ肉のグリル 1,000yen
Grilled tuna, Sauce sherry vinegar - ミートソースとマッシュポテトのグラタン 800yen
Mashed potates gratin with meat sauce - ローストした蕪とゴルゴンゾーラ、くるみの温製サラダ 900yen
Warm salad, Roast turnip & Gorgonzola with walnut
旬野菜
- たけのこorアスパラガスのグリル 500yen
Grilled Bamboo shoot, Grilled Asparagus - 3種の山菜のフリット 500yen
3 kinds edible wild plants fritter - 旬野菜の盛り合わせ 1,200yen
Assorted seasonal vegetable
グリル料理
- 山形牛 Grilled YAMAGATA-Beef
ウチバラ Short rib 1,000yen/100g
ウチモモ Top round 1,700yen/100g
サーロイン Sirloin 2,600yen/100g - 本日の鮮魚 1,000yen~
Grilled today’s fresh fish - 魚介の盛り合わせ 2,400yen
Assorted grilled seafood
パスタorリゾット
- 山形牛のラグーソースペンネ 1,700yen
YAMAGATA-Beef stew sauce,Penne
※以下はお好きなソースで、スパゲッティかリゾットをお選びいただけます。
- しらすと九条ねぎのペペロンチーノ 1,350yen
“Aglio e olio” with young sardine & chives - 雲丹とベーコンのカルボナーラ風 1,980yen
“Carbonara” with sea urchin - 山形牛すじのカレークリームソース 1,700yen
YAMAGATA-Beef streaks and curry cream sauce - 桜エビとアスパラガスのアラビアータ 1,500yen
“Arabiata” with Sakura-shrimp & Asparagus - 菜の花とアサリのボンゴレ(ビアンコorロッソ) 1,500yen
Rape blossom & Asari clams, white wine sauce or tomato sauce