MEALS

 

HOT APPETIZER ALL¥500

  • あさりとムール貝の白ワイン蒸し
    White Wine Steamed Clams and Mussels
  • トリッパのトマト煮
    Tripe Stewed with Tomato
  • ヤングコーンの素揚げアイオリマスタード
    Deep Fried Young Corns
  • 生ノリのゼッポリーネ
    Italian Snack Zeppoline
  • エビと燻製キノコのアヒージョ
    Ajillo with Shrimp and Mushroom
  • イタリアンとりから
    Deep fried chicken Italian style
  • トリュフとチーズのポテトフライ
    French Fries with Truffe and Cheese
  • 飛騨牛すじ肉の白ワイン煮込み
    Beef tendon stewed with white wine

SALAD

  • チョップドLAPOサラダ 800yen
    Original chopped Salad LAPO style
  • 飛騨牛のタリアータ・サラダ 1100yen
    Salad with special hum
  • 真鯛のカルパッチョ 700yen
    Sea Bream Carpaccio

PASTA & PAELLA

  • 飛騨牛端肉のボロネーゼ・タリアテッレ 1,300yen
    Tagliatelle Bolonese
  • ムール貝とアサリどっさりボンゴレビアンコ 1,500yen
    Spaghetti Bongole-Bianco
  • 魚介たっぷりサフランリゾット 1,500yen
    Risotto of Seafoods

DESSERT

  • 季節のフルーツタルト 700yen
    Seasonal Fruits Tarte
  • アイスクリームとソルベ 500yen
    Sorbet and Icecream
  • クーベルチュールの手作り生チョコ 500yen
    Chocolate

CHEESE

  • 熟成チーズの盛り合わせ 1200yen
    Natural cheese